tiistai 19. toukokuuta 2015

Hyvä valmentaja - Hämeen tyttö- ja naiskiekkovaliokunnan avoin kokous 19.5.2015 Tampere

 
Lähes 20 tyttö- ja naiskiekkotoimijaa kokoontui kevään Hämeen tyttö- ja naiskiekkovaliokunnan avoimeen kokoukseen tutustumaan valiokuntatyöskentelyyn sekä kuulemaan Hämeen alueen puheenjohtajan Hannu Soron terveiset.

 
Saimme tietoja tyttöjen taitovalmennuksesta ja tulevasta valmentajakoulutuksesta Saara Niemen (Jääkiekkoliitto tyttöjen taitovalmentaja) kertomana.

Painavan asian vastapainoksi Katja Pasanen (Etelän tyttökiekkokouluttaja) ja Sari Suoniemi (Hämeen tyttökiekkokouluttaja) laittoivat osallistujat miettimään omaa tekemistään valmentajana.
"Sano se ääneen ja katso peiliin".  - Lausu ensimmäinen harjoitus ääneen peilikuvallesi. Miltä näyttää? Kantaako eleet ja ilmeet haluamaasi suuntaan.
 
 
Yli 25 vuoden pelaajakokemuksella kouluttautumassa hyväksi valmentajaksi. Ilveksen Naisista läsnä Johanna Koivula ja Mari Saarinen.
 
Miksi valmennan? Millainen valmentaja haluan olla? Mitä haluan viestiä ja miten?

 
Millainen on joukkueesi sydän = pukukoppi? Mitkä ovat aloitussanasi koppiin astuessasi? Mitä kerrot itsestäsi vai vihellätkö vain pilliin? Mitä itse haluaisit valmentajalta ollessasi oman joukkueesi pelaaja? Pelaaja - valmentaja small talk: mitä osaat kertoa kunkin pelaajasi arjesta vai tunnetko persoonia joukkueessasi? Millä ominaisuuksilla rakennat joukkueesi? Mikä on kannustuslauseesi harjoituksissa / otteluissa? Mikä on yleisimmin käyttämäsi lause kun et saa joukkueelta haluamaasi?
 
Ohessa hyvän valmentajan ominaisuudet suoraan pelaajien kynästä. Oheiset ominaisuudet kerätty Leijonapentuleirillä 9.5.2015. Tunnistatko itsesi?


 

Hämeen tyttöjääkiekkoon lyötiin kiinni jo syksyn 2015 tyttöjen taitojäätapahtumat valmentajakoulutuksineen Tampereella ja Hämeenlinnassa. Tarkemmat tiedot kesän jälkeen. Taitavaa porukkaa siis pelaajat että valmentajat. Ei me suotta saatu tätä palkintoa - onnittelut vielä kerran Häme!
 
 
Varokaa vaan lunastamme sen myös ensi vuonna :)
 
Joukkue on valmentajansa näköinen, miltä näyttää sinun tiimi?


Ensi kauden Hämeen tyttö- ja naiskiekkovaliokunta haluaa antaa oman tukensa alueen tyttökiekkoilun taitojää- ja valmentajakoulutustapahtumiin jatkaen samalla jalkautumista ruohonjuuritasolle. Yhteistyötä toista tukien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti